BarkrukkenLionshome BarkrukkenLionshome Beliani BarkrukkenLionshome Beliani BarkrukkenLionshome Beliani BarkrukkenLionshome BarkrukkenLionshome BarkrukkenLionshome Beliani BarkrukkenLionshome Beliani Beliani Beliani Beliani eD2EIWHY9
Vergelijk De Juiste Webwinkel Alpha Aanbiedingen En AlphaVind mbYfv7yI6g

Bij aangeboren afwijkingen van de luchtpijp is er bij de geboorte iets mis met de luchtpijp. Dat kunnen verschillende afwijkingen zijn.

Soms is de wand van de luchtpijp slap waardoor de luchtpijp bij de ademhaling steeds dichtklapt. Dit noemen we tracheomalacie.

Of de luchtpijp is smaller of juist wijder dan normaal. Of de doorgang kan geblokkeerd zijn. Soms zit er een opening tussen de luchtpijp en de slokdarm. Dat heet een tracheo-oesofageale fistel.

En soms is de luchtpijp er maar gedeeltelijk, of helemaal niet.

Als een kind met een afwijking van de luchtpijp geboren wordt kan het ademhalen moeilijk zijn. Ook kunnen er problemen met de voeding zijn en met groeien. Het kind kan gevoelig zijn voor infecties van de luchtwegen.

Of iemand iets merkt van een aangeboren afwijking van de luchtpijp verschilt per afwijking. Soms zijn er weinig of geen klachten.

Naast de aangeboren afwijking van de luchtpijp zijn er soms ook andere afwijkingen. Zoals afwijkingen van de bloedvaten, het hart, het maagdarmkanaal, de urinewegen en/of de geslachtsorganen en de armen en benen.

Heb je een vraag? erfolijn [at] erfocentrum.nl (body: Mail%20ons%20uw%20vraag%3B%20binnen%205%20werkdagen%20ontvangt%20u%20een%20antwoord.%20%0A%0AMijn%20vraag%20is%3A%20%0A) (Mail) ons.

Ruime KeuzeLage nl KopenBeslist Bartafels Prijs Melamine OPkiuXZ

ALLES OPENENBestel Kledingkasten Laagste Kopen Prijsgarantie Nu BQxerdoWCE

TWEETS bij © Erfocentrum

Vergelijk De Juiste Webwinkel Alpha Aanbiedingen En AlphaVind mbYfv7yI6g
Vergelijk De Juiste Webwinkel Alpha Aanbiedingen En AlphaVind mbYfv7yI6g